Kokios moterų mados tendencijos vyraus 2023-ųjų rudenį?

2023 rudens mada

Įpusėjus vasarai po truputį pradedame galvoti apie artėjančius šaltesnius orus, kurie atneša nemažai pokyčių ir į mūsų spintas. Tam iš anksto pradeda ruoštis ir žymiausi, madas diktuojantys dizaineriai, tad jau dabar galima susipažinti su tendencijomis, kurios ateinantį rudenį bus pačios populiariausios. Jei planuojate papildyti savo spintą naujais rūbais, Jums pravers žemiau pateikta informacija.

Smeigių gausa

Jei yra vienas dalykas, dėl kurio visi Jūsų drabužiai ir aksesuarai atrodys madingai, tai būtų smeigės. Nesvarbu, ar jomis bus papuošta odinė striukė, piniginė ar karoliai, toks pasirinkimas mados ekspertų neabejotinai bus įvertintas solidžiu dešimtuku. Didžiausias privalumas tas, jog tokias detales pavyks priderinti prie bet kokio, net ir prie kasdienio įvaizdžio.

Ilgi džinsiniai sijonai

Dienos darosi tamsesnės, o kartu su tuo ilgėja ir Jūsų džinsiniai sijonai. Jei vasarą madingi buvo trumpi jų modeliai, dabar 90-ųjų atmosferą padės palaikyti kur kas ilgesni rūbai. Rinkitės sodrius, gilius atspalvius, kad tokius sijonus, priklausomai nuo situacijos, galėtumėte priderinti prie jaukiausių megztinių ir grafiniais piešiniais papuoštų marškinėlių.

Tyli prabanga

Tai – teorija, kuri byloja, kad tikroji prabanga nereikalauja ryškių dizainerių logotipų ir prašmatnių daiktų. Užtenka pirmenybę teikti subtiliems, kokybiškiems ir lengvai derinamiems drabužiams. Nuo nesenstančių liemenių švarkelių iki dailaus kirpimo džinsų, ši tendencija dėl savo ilgaamžiškumo bus viena išmintingiausių ir lengviausiai įgyvendinamų. Jums tereikės šiokio tokio stiliaus ir estetikos pajautimo.

Raudoni akcentai

Nors pasauliniu mastu reklamuojamas Barbės filmas į gatves įnešė rožinio atspalvio, mados žinovai neabejoja, kad tikrasis rudens atspalvis bus raudonas. Jums nereikės ieškoti jokių neįprastų atspalvių – šiemet bus madinga klasikinė raudona spalva, kurią galėsite naudoti nuo galvos iki kojų. Jeigu pririeks kokteilinės suknelės, taip pat galite apie tai pagalvoti. Spauskite čia, jeigu norite apžiūrėti šių rūbų asortimentą.

Gėlių žydėjimas

Nors dažniausiai gėlių motyvus galime išvysti vasarą ar pavasarį, šį kartą jie taps rudens puošmena. Geriausia, jeigu gėlės „pražys“ ant juodų ar anglies pilkumo audinių, kurie jas dar labiau išryškins. Nesvarbu, ar tai bus vienas žiedas, ar keli, toks akcentas neabejotinai pagyvins Jūsų įvaizdį darganotų orų kontekste.

Dėmesį atkreipiančios pėdkelnės

Šaltuoju sezonu sunku būtų išsiversti be pėdkelnių, tačiau pamačius madingiausius jų modelius, net nesinorės jų atsisakyti. Ryškiai raudonos neabejotinai bus madingiausios, tačiau taip pat galite rinktis mėlynus, rožinius, baltus, žalius ar bet kuriuos kitus atspalvius. O jeigu norite likti ištikimos juodai spalvai, atkreipkite dėmesį į raštuotas pėdkelnes – jos užtikrins elegantišką, tačiau įdomų įvaizdį.

Ilgi juodi paltai

Šie drabužiai laikomi kone geriausiu pasirinkimu tuomet, kai reikia atsinaujinti viršutinius rūbus. Tiesa, nereikėtų rinktis nepraktiškų, žemę ir visus nešvarumus šluojančių paltų. Pilnai pakaks, jeigu tokie drabužiai kris tiesiai virš kulkšnies ir bus pakankamai lengvi. Kol orai dar visiškai neatšalo, nereikėtų apsikrauti sunkiais medžiagos sluoksniais.

Pūstos striukės

Jei visgi labiau mėgstate striukes, galite ramiau atsikvėpti – šį rudenį jos išliks madingos. Ant podiumų galėjome matyti pūkuotas, pūstas ir dygsniuotas striukes, tad puikiai tiks bet kuris iš šių variantų. Tiesa, kalbant apie pūstas striukes, raginama pernelyg savęs nevaržyti – galite rinktis net ir tokias, kurios labiau primena antklodes. El. parduotuvėje Pigu.lt striukės moterims nustebins plačiu asortimentu: čia tikrai surasite sau tinkamą modelį.

Visos šios tendencijos yra labai įvairiapusiškos, tad tikrai surasite bent kelias, kurias pavyks priderinti prie savo įvaizdžio. Visgi, nepamirškite, jog tai – tik rekomendacinės gairės, su kuriomis galima drąsiai eksperimentuoti. Juk svarbiausia, kad pasirinkti rūbai Jums leistų jaustis savimi.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.