Kokią moterišką žieminę kepurę pirkti, kad nesušaltumėte nukritus temperatūrai?

Moteriškos žieminės kepurės

Vos tik orai pradeda vėsti, išėjus iš namų iš karto norisi jaukumo. Taip, kaip norėdamos apsaugoti nuo šalčio kremais tepame savo veidą ir rankas, taip būtina saugoti ir pėdas bei galvą. Smagu, kad stilingų žieminių kepurių pasirinkimas išties platus. Kepurės labai prisideda prie bendro komforto jausmo. Skirtingų kepurių pagalba galime susikurti vis kitokį išskirtinį įvaizdį taip nuspalvindami kiekvieną niūrią žiemos dieną. Šiuo metų laiku būtina investuoti į kokybiškus drabužius bei atitinkamus aksesuarus. Tinkamai išsirinkta kepurė šaltuoju metų laikotarpiu suteiks ir šilumą, ir puikiai jus papuoš. Dabar – pats geriausias laikas išsirinkti stilingą kepurę žiemai.

Žiema dažniausiai asocijuojasi su šaltuku, vėju, krituliais. Nemalonu, kai plaukai sušlampa ar juos sutaršo vėjas. Galime to išvengti pasirinkusios tinkamą galvos apdangalą. Skirkite tam šiek tiek laiko, kad įsigytumėte geriausią galimą variantą, skirtą būtent jums. Kepurės moterims yra būtina galvos apsauga spustelėjus šaltukui. Su tuo sutinka ir mūsų šalies stilistai. Tegul galva, kaip ir mus šildantis megztinis, pūkinis paltas, būna apsupta šilumos.

Kaip jau turbūt pastebėjote, parduotuvėse siūloma pačių įvairiausių kepurių:  https://eavalyne.lt/c/aksesuarai/tekstile/kepures

Nors vyrai gal kiek dažniau ir mieliau renkasi galvos apdangą, moterims skirtų kepurių pasirinkimas platus, jame dominuoja šiltos ir stilingos kepurės, su kuriomis ne tik šilta galvai, bet ir malonu, jauku.

kepures moterims

Kepurės sudėtis

Tai – vienas iš pagrindinių kriterijų, pagal ką turėtumėte rinktis galvos apdangalą. Teisingai pasirinkta kepurės sudėtis leis jaustis šiltai net ir pačią žvarbiausią žiemos dieną. Ypač naudinga rinktis natūralių medžiagų, pavyzdžiui, merino vilnos, žieminę kepurę. Venkite sintetinių medžiagų. Tokios žieminės kepurės moterims tikrai jūsų nesušildys. Iš natūralių medžiagų pagamintos kepurės yra daug šiltesnės, jas daug maloniau dėvėti. Tai labai greitai pajusite užsidėjusios kepurę.

Kepurės su papildomomis ausimis

Jeigu pažvelgus pro langą matote tikrą žiemą, o termometras rodo skaičius žemiau nulio, kepurė su papildomomis ausimis jus tikrai išgelbės nuo šalčio. Tokio tipo kepurės maloniai apgaubia visą galvą bei suteikia papildomą apsaugą ausims. Su šia kepure nebus baisus ir stiprus vėjas. Tik tuomet, kai jūsų ausys bus gerai apsaugotos, išvengsite nemalonių perpūtimų. Juk tikrai nenorite žiemos metu susirgti ar pasigauti ausų uždegimą. Tai – viena nemaloniausių ligų. Kepurės su papildomomis ausimis taip pat gali būti stilingos ir išskirtinės. Tad viena iš žiemai skirtų kepurių tegul būna būtent tokia.

Ausinės ir galvajuostės

Šie galvos apdangalai tiks lengvai žiemos pradžiai arba pabaigai. Daugelis moterų nemėgsta arba vengia kepurių dėl to, kad jos sugadina šukuosenas. Bet tikrai neverta atsisakyti šilto aksesuaro vien dėl šios priežasties. Išradingi dizaineriai tam jums sukūrė išskirtines galvajuostes bei ausines. Šie dangalai nespaudžia galvos, yra patogūs ir tokie minkštučiai! Ilgaplaukės, mėgstančios vaikščioti palaidais plaukais arba susirišusios į kasą, dabar gali džiaugtis radusios puikią kepurės alternatyvą, kai lauke nėra taip šalta.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.